7. juli falt Bitcoin-prislinjen mot 9220 $ -merket, hvoretter den kom tilbake til $ 9300-nivået før den lukket dagens handel. Krypto-analytikere på TradingView mener at cryptocurrency-kongen kan observere et utbrudd fra dets nåværende handelsmønster og bevege seg mot $ 9800-merket.

Bitcoin handlet i skrivende stund til $ 9299,84 amerikanske dollar.

BTC i sin nåværende konsolideringsfase

Kinnari Prajapati er en TradingView-analytiker som fremhevet de tidligere reaksjonene fra BTCUSD-paret på konsolideringsbevegelser. Analytikeren har fremhevet en lignende konsolideringsregion mellom nivåene $ 8760 og $ 10230, og de tror at Bitcoin Trader prisen kan observere et utbrudd på en lignende måte.

I henhold til diagrammet over observerte BTCUSD-paret en bevegelse oppover i en stigende parallell kanal mellom mars og mai, og det konsolideres for tiden mellom nivåene $ 8760 og $ 10230.

Prajapati er av den oppfatning at BTC enten kan bli bullish eller bearish etter dette. Støttenivået ligger på $ 8000-merket, mens motstanden ligger under $ 11000-nivået.

Hva er neste pris for Bitcoin?

Taiwan Bear er en TradingView-analytiker som har tegnet et synkende trekantmønster for BTCUSD-paret. Krypto-analytikeren tror at handelsparet vil observere et utbrudd og bevege seg forbi 9800 dollar-merket.
Den synkende trekanten begynte 2. juni og BTCUSD-paret har testet den synkende trendlinjen i fire forskjellige tilfeller. Cryptocurrency har nærmet seg bunnen av dette handelsmønsteret, og det forventes nå å bryte ut av det etter noen dvelende prisbevegelser.

Analytikeren mener at når prisen bryter ut, kan den observere et tilbaketrekning av kjøp, hvoretter den vil gå over til stopp-tapet for inngangen til denne handelen, til $ 9822,22.

Hvis handelen kommer i spill, forventer analytikeren at den vil stige til et høyt på $ 10800.