Chainlink-prisstigning til højeste tid ved kontinuerlig deFi-vækst

Chainlinks oprindelige LINK-token er steget til rekordhøjder de sidste par timer, da altcoins gør de store træk mandag morgen.

Priserne på Chainlink’s LINK-token er steget med over 19% i løbet af det sidste døgn, hvilket Bitcoin Bank har ført det til et nyt rekordhøjt niveau. Fra et intradag-lavpunkt på lige under $ 20 er LINK steget til at nå sin højeste pris nogensinde på

@chainlink har løst den største udfordring for implementeringen af ​​smarte kontrakter – at forbinde blockchains til den virkelige verdens data. $ LINK-prisen er $ 23,55 $ USD – 24 timers volumen på $ 2,52 milliarder $ USD. $ LINK er steget med 17,20% på 24 timer. $ LINK – Ny ATH $ 23,55.

pic.twitter.com/9s4Nzyjq1T

– ƊÓȠ. (@Don_ChainLink) 17. januar 2021

Det store træk betyder, at Chainlink har fået hele 37% i løbet af de sidste syv dage og 65% i løbet af de sidste 30 dage.

Samfundet, kendt som ‚Link Marines‘, forudsiger overvældende bullish, selv forudsiger, at LINK vil nå en top-tre position inden udgangen af ​​marts.

Rang # 3 indgående

– ChainLinkGod.eth (@ChainLinkGod) 17. januar 2021

For at dette kan ske, skal det vendes yderligere fem aktiver og øge dets markedsdækning med over 15 mia. $. Det er en høj ordre, men LINK vil efter al sandsynlighed vende Litecoin, da det kun er $ 300.000 eller deromkring bag det med hensyn til markedsværdi ifølge Coingecko.

Chainlink er i øjeblikket på det ottende sted med en markedsværdi på $ 8,9 mia. Lige foran Bitcoin Cash.

Seneste Chainlink-opdateringer

Chainlink, der leverer prisfastsættelser til den decentrale finansieringssektor, fortsætter med at udvide med hensyn til datafeeds og -tjenester. Dens seneste prisfeed oracle er LTC / USD, der tager aggregerede data fra en række kilder for at give en mere nøjagtig pris for aktivet.

Flere og flere DeFi-protokoller henvender sig til Chainlink som standard for dataorakler, nogle af de nyeste platforme til at vedtage dens feeds inkluderer NULS, Opyn, Neutrino, Paxos, Warp Finance, Poolz og SynLev – og det var bare i sidste uge!

Uafhængig industriforsker, der gik på twitterhåndtaget ‚The Crypto Oracle‘, citerede DeFi’s vækst som en af ​​katalysatorerne bag Chainlinks succes;

„Det er virkelig en af ​​de vigtigste motorer til DeFi’s vækst, og dets netværkseffekt og dataomkostninger deles på tværs af projekter og kæder.“

Chainlink har også netop lanceret et kinesisk websted, som også muligvis kører noget af momentumet i Asien i øjeblikket.

Andre Crypto-kunstnere

LINK er ikke det eneste krypto-aktiv, der foretager store træk i øjeblikket. Mens de fleste af top ti handler relativt fladt på dagen, har Binance Coin lavet 9% i et skub til sin egen all-time high på lige under $ 47 for et par timer siden. En anden BNB-forbrænding er ved at finde sted, hvilket normalt er en drivkraft for momentum, da det reducerer forsyningen.

Polkadot og Cardano klatrer også stadig efter en solid weekend, og opfordringerne til ‚altseason‘ begynder at genlyde igen, da Bitcoin-dominans tumler.