Bitcoin en de geaggregeerde cryptocurrency markt zijn op dit moment hoger aan het duwen, met stieren die bewegen om alle verliezen te wissen die zijn ontstaan als gevolg van de recente zelfflotie. De verkopende druk die rond zijn hoogtepunten van alle tijden in het medio-$19.000 gebied wordt gezien was niet verrassend, maar het kan niet tijdens de volgende test van dit niveau sterk houden.

De handelaars geloven dat de reactie van vandaag niet te veel langer kan duren, met de verkopende druk in het lagere gebied van 18.000 dollar die potentieel een belangrijke hindernis voor de cryptocurrency is. Een handelaar merkt specifiek op dat alle belangrijke niveaus naar de regio rond $18.400 wijzen als een belangrijk niveau dat moet worden overwonnen.

De afgelopen dagen en weken heeft de prijsactie van Bitcoin Pro weinig gedaan om handelaren inzicht te geven in waar de hele markt zich zal ontwikkelen. Na het bereiken van de recordhoogte van $19.500, kreeg de cryptocrisis te maken met een ferme afwijzing, waardoor het slechts $16.400 waardeloos werd.

Deze selloff bracht de crypto in oververkocht gebied, aangezien zijn prijs later één of andere massieve impuls kon zien die het helemaal omhoog voorbij $18.000 leidde. Waar het zich vervolgens ontwikkelt, zal het grotendeels afhangen van $18.400, omdat dit een belangrijk niveau is dat een analist nauwlettend in de gaten houdt.

BITCOIN WINT AAN KRACHT ALS DE VERKOOPDRUK VERDAMPT

Op het moment van schrijven is Bitcoin iets minder dan 2% gestegen tegen de huidige prijs van $18.100, wat een opmerkelijke stijging betekent ten opzichte van de recente dieptepunten van $16.400, die zich onderaan de recente marktomvang van de selloff bevinden.

Waar de Bitcoin-trends in de komende dagen en weken grotendeels zouden moeten afhangen van het feit of het een stevige voet aan de grond kan krijgen binnen de lagere $18.000 regio. Als het kan, kan het op het punt staan om een sterke stijging te zien.

DE ANALISTEN BEWEREN DAT ALLE BELANGRIJKE NIVEAUS BTC 18.400 DOLLAR KUNNEN TIKKEN

Een handelaar legde in een recente tweet uit dat Bitcoin op het punt zou kunnen staan om een stijging te zien in de richting van $18.400 voordat het zijn momentum verliest en een afwijzing ziet.

Hij merkt op dat een pauze boven dat niveau zou kunnen helpen om een stap omhoog te zetten naar nieuwe hoogtepunten van alle tijden.

„BTC: Alle belangrijke niveaus in het rode gebied. Denk dat als we op het punt staan om te gaan dalen, het vanaf daar zal zijn. Breek boven en ATH’s volgende imo. Opwindend!“

Dit niveau zal waarschijnlijk de komende dagen worden getest, waarbij Bitcoin’s reactie op dit niveau beleggers mogelijk serieuze inzichten geeft in de vooruitzichten.