Het begin van de nieuwe week eindigde in het groen. De Dow Jones Industrial Average (DJIA) sprong 580,25 punten (+2,32%) om af te sluiten op 25.595,80. De samengestelde NASDAQ ging 116.93 punten (1.20%) omhoog om bij 9.874.15 te sluiten, en S&P 500 ging 44.19 punten (1.47%) omhoog om bij 3.053.24 te sluiten.

Wall Street en de handelaren haalden de schommeling van de coronavirusgevallen de schouders op en juichten Boeing toe omdat de certificeringsvluchten voor de 737 Max op maandag begonnen. De sociale media reus staat onder druk nadat verschillende bedrijven (Starbucks, Coca-Cola en Diageo) aankondigden dat ze de reclame op hun platformen zouden stopzetten. De belangrijkste gemiddelden kregen een impuls nadat de National Association of Realtors aankondigde dat de hangende huisverkoop in mei met 44,3% was gestegen.

De aanwinsten van vandaag kwamen zelfs nadat Johns Hopkins University aankondigde dat meer dan 2,5 miljoen COVID-19 gevallen werden bevestigd in de VS, samen met meer dan 125.000 sterfgevallen. In totaal zijn er wereldwijd meer dan 10 miljoen gevallen gemeld.

Wat betreft het nieuws binnen de crypto sfeer, een aantal van de U.Today Crypto News ‚krantenkoppen omvatten een Ethereum (ETH) prijsanalyse, een Chinees-geactiveerde blokketen zal worden geïntegreerd met Ethereum (ETH), en Cardano (ADA) onthult een demo voor de Shelley Transition Combinator.

Ethereum (ETH) onder stierlijke druk

Afgelopen zaterdag verhoogden de verkopers hun aanval en braken ze door het $222.98 steunniveau van Ethereum. Tegen het einde van de dag stelde Ethereum (ETH) een nieuw dieptepunt vast voor de maand juni op $215.79. Op zondag, waren de kopers nog steeds herstellende, die vergezeld ging van kleine volumes, maar er niet in slaagde om de twee uur durende EMA55 te testen.

Kopers proberen het ETH/USD-paar boven het $222-teken te houden om hun $233-weerstandsmarkering terug te krijgen. Als de beren sterke steun krijgen om weer te verkopen, dan zal de daling voortduren en kan deze binnenkort de psychologische grens van $200 bereiken.

Als we kijken naar een groter tijdsbestek, zal de huidige groei van ETH waarschijnlijk doorgaan omdat de stieren weerstand hebben getoond bij de $217 mark en het handelsvolume ook de aanhoudende bounce ondersteunt. Bovendien is de Moving Average Convergence/Divergence (MACD) een bullish zone binnengegaan omdat de lijnen elkaar hebben gekruist. Kortom, de groei van ETH zou kunnen doorgaan naar het $227 gebied, waar kopers weerstand kunnen ondervinden van de beren.

Kijkend naar de daily chart, geven de dalende hoogtes aan dat de leidende altcoin nog geen lokale steun heeft gevonden. Bovendien suggereert een bearish divergentie op de Relative Strength Index (RSI) een aanhoudende daling naar $215. De hoge concentratie van liquiditeit geeft aan dat de beren binnenkort hun slag zullen slaan.

Chinese Blockchain te integreren met Ethereum (ETH)

Haseeb Qureshi, Managing Partner bij Dragonfly Capital Partners, beweert informatie te hebben ontvangen over een aanstaande integratie.

Volgens de doorgewinterde investeerder is het Blockchain Service Network (BSN), dat wordt ondersteund door verschillende Chinese staatsbedrijven zoals China Mobile en UnionPay, van plan om te integreren met bekende publieke blokkades. Twee van dergelijke blokkades die het voortouw zullen nemen in dit partnerschap zijn Bitcoin Billionaire(BTC) en het Nervos Network (CKB).

Qureshi vraagt zich af of de Chinese regelgevende instanties deze integratie zullen erkennen en ondersteunen. De autoriteiten van de Volksrepubliek China (VRC) zullen zich gewoonlijk distantiëren van hun betrokkenheid bij het openbare netwerk.

BSN fungeert als een toegestaan gedistribueerd besturingssysteem voor zakelijke, onderzoeks- en publieke administratieve doeleinden. De integratie met Ethereum (ETH) en het Nervos-netwerk (CKB) zou de invoering en de prestaties van het netwerk aanzienlijk verbeteren.

Qureshi zegt dat een dergelijke integratie een „big deal“ zou zijn, omdat het het publieke blokketenintegratieconcept met de Chinese staats-distributiesystemen in de schijnwerpers zou zetten. Bovendien zou deze integratie de invoering van crypto-gerelateerde innovaties in China vergemakkelijken. Interactie met publieke blokkades zou de huidige systemen zelfs meer gedecentraliseerd kunnen maken.

Cardano (ADA) Releases Demo voor Shelley Transition Combinator

Input Output HK (IOHK), de ontwikkelingsstudio achter de Cardano (ADA) blokketen, heeft een technische uitleg aangekondigd voor zijn Hardfork Combinator operaties die in het Shelley mainnet implementatieproces zitten.

Volgens de officiële aankondiging van IOHK is het concept van de Hardfork Combinator ontworpen om een ketensplitsing te voorkomen. Dit maakt een naadloze overgang mogelijk voor elk knooppunt van de Byron semi-decentrale fase naar het Shelley mainnet.

Het nieuwe instrument wordt ingezet in de testnetomgeving. Cardano (ADA) heeft zelfs een video uitgebracht die een gedetailleerde uitleg geeft over hoe het werkt. Philipp Kant, Director of Formal Methods bij IOHK, onthulde de codebase en liet zien waarom deze zo is ontstaan. Zonder dit instrument zou er een meningsverschil kunnen ontstaan tussen de verschillende knooppunten.

Als dat eenmaal gebeurt, kunnen er verschillende versies van het protocol ontstaan. Dit kan op zijn beurt leiden tot ernstige conflicten tussen de verschillende delen van de blokketen.